Op maat voor u gemaakt

Wat is er nu fijner dan uw eigen unieke meubels op maat, naar uw wensen ontworpen en op ambachtelijke en duurzame wijze voor u gemaakt? Meubelmakerij ‘t Wolt in Amersfoort heeft de middelen en ervaring die nodig zijn om dit voor u waar te maken.

Salontafel van kersen- en notenhout
  • Uw wensen komen op de eerste plaats;
  • Veel creativiteit en inventiviteit in het ontwerpen en maken van uw meubelstuk, om wat u wilt mogelijk te maken;
  • Brede basiskennis door een degelijke opleiding bij Meubelmakerij de Schrijn;
  • Een garantie op het gebruik van Nederlands hout, en milieuvriendelijke afwerkmiddelen.
  • Een schappelijk tarief.

Bent u ge├»nteresseerd in een meubel van ‘t Wolt, dan kunt u contact opnemen voor een offerte of meer informatie. Of lees eerst meer over de meubelmaker:

Werkwijze

Meubelmakerij ‘t Wolt houdt u goed op de hoogte tijdens het vervaardigen van uw meubels op maat. Zo beginnen wij altijd met een goed gesprek over uw wensen.

Voor het vervaardigen van een meubel voeren we eerst een gesprek over uw precieze wensen. Indien nodig wordt daarbij de ruimte waar het meubel komt te staan door mij opgemeten. In dit gesprek maken we ook afspraken over het vervolgtraject, en geef ik u een indicatie van wat uw meubel gaat kosten. Het kan hierbij goed van pas komen als u al enige foto’s ter inspiratie heeft van wat u zou willen.

De volgende stap is de ontwerpfase. Ik maak een driedimensionaal ontwerp van het meubel, volgens de wensen die we hebben besproken. Van dit ontwerp stuur ik u per e-mail enkele afbeeldingen, waarna u kunt aangeven wat u eventueel nog anders zou willen. Eventueel kunnen we het ontwerp ook live bespreken, waarbij ik u het volledige driedimensionale ontwerp kan laten zien.

Is het ontwerp naar uw zin, dan stuur ik u een offerte toe. Hierop staat het totaalbedrag van het meubel vermeld, samen met een geschatte levertijd. Als u akkoord gaat met de offerte vraag ik u een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag. Na ontvangst van de aanbetaling ga ik voor u aan de slag.

Tijdens de productie van uw meubel stuur ik u regelmatig enkele foto’s toe van het productieproces. Zo blijft u op de hoogte, en kunt u uw meubel vorm zien krijgen van het ruwe hout tot het afwerken.

Wanneer uw meubel klaar is krijgt u bericht en een factuur voor de betaling. Na betaling kunt u het meubel komen afhalen of kom ik het plaatsen, afhankelijk van wat we hebben afgesproken in de eerste stap.