Retourbeleid

Als u uw bestelling wilt ruilen of retourneren, staan we altijd klaar om u te helpen! U kunt onze producten binnen 14 dagen ruilen of retourneren. In ruil voor het geretourneerde product krijgt u een tegoedbon, een ander product of uw geld terug.

Stuur uw product stevig verpakt naar:

Meubelmakerij ‘t Wolt
Matthias Withoosstraat 6
3812 ST Amersfoort

Zodra wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat we uw zending hebben ontvangen. Tevens informeren wij u dan over het vervolg.

Kiest u ervoor om uw geld terug te vragen? Geen probleem, wij storten binnen enkele dagen het bedrag op de bankrekening waarmee u de aankoop heeft betaald. Is er geen bankrekening bij ons bekend, dan nemen wij hierover contact met u op.

Verzendkosten

Wanneer u een volledige bestelling retour stuurt, krijgt u het aankoopbedrag inclusief verzendkosten van ons terug. De verzendkosten van de retourzending komen wel voor uw rekening.

Wanneer u een beschadigd product aan ons terugstuurt nemen wij de verzendkosten van de retourzending voor onze rekening.

Uitzonderingen

Producten die wij niet retour nemen:

  • Producten die zijn gebruikt
  • Producten die, waar van toepassing, in een andere dan oorspronkelijke verpakking zitten of waarvan een etiket is verwijderd
  • Op maat voor u gemaakte producten

Vragen

E-mail ons via info@twolt.nl voor vragen over retourneren en ruilen.